Halmstad CoachCenter

För dig som är redo för utveckling och optimalt välbefinnande

dags för en nystart?

Det är en märklig tid vi lever i just nu – men även en tid med möjlighet till reflektion och eftertanke. Förmodligen har du funderat länge på saker du vill uppnå och känner att det äntligen är dags att ta tag i det nu. Kanske känner du att du har mer att ge men går på tomgång och behöver hitta tillbaks till motivation och energi i ditt liv. Eller står du inför ett svårt val och behöver byta perspektiv för att se dina möjligheter – för möjligheter finns!

Vi har gått in i en ny tid. En föränderlig tid där vi funderar på vad som egentligen är viktigt i våra liv. De här funderingarna kan skapa ”tanketrängsel” och en känsla av frustration. Det kan kännas övermäktigt att reda ut alla tankar, drömmar och visioner för att komma vidare. I vilken ände ska jag börja och vad är nästa steg. Vad vill jag… egentligen?

Nedgradera inte dina drömmar för att de ska matcha din verklighet - uppgradera istället dina tankar så de matchar din vision.

VI LÖSER DET TILLSAMMANS MED DIG

Genom coaching och starka verktyg kan du ta steget mot utveckling och nå framgångsrika mål. Att bli coachad till en livsförändring är dynamiskt och kraftfullt på många sätt. Vi är duktiga på att reda ut tankar, se ur andra perspektiv och strukturera dina planer och visioner. Det är din tid nu att nå ett genombrott.

kostnadsfri konsultation

Mindset

Jobbar du för eller emot dig själv?

Drivkraft

Vad är din passion och inre glöd?

Vision

Hur ser ditt drömliv ut?

Boka tid för kostnadsfri konsultation via telefon

Är du också redo för ett genombrott?

Det är en djungel av coacher och olika metoder och kanske har du svårt att navigera i utbudet. Vi erbjuder dig därför en kostnadsfri konsultation för att utröna var du står och om vi kan vara rätt samarbetspartner för att du ska komma vidare på bästa sätt. 

Det viktigaste för oss är att du når ditt genombrott och det resultat du vill uppnå. Vare sig det gäller att ta ett första steg, förändringsarbete eller att vidareutveckla strategier och gå mot power och framgång i livet.

Vi erbjuder

  • Individuella samtal – paketerbjudanden (silver guld Master)
  • Gruppcoaching
  • Par-coaching
  • Inspirationsföreläsningar

Vi erbjuder 40 minuter kostnadsfri konsultation så att vi tillsammans kan komma fram till var du står och hur du kan komma vidare på bästa sätt. Ange telefonnummer i bokningen så ringer vi upp dig på utsatt tid. Hittar du ingen tid som passar dig i vår kalender? Skicka ett meddelande nedan så kontaktar vi dig och hittar en tid som passar dig bättre.

För att boka väljer du datum och sedan tid som passar – klicka sedan på fortsätt för att bekräfta din bokning.

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS

Skicka ett Meddelande

Läs mer om vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.