Vill du också hänga med andra företagare i centrala Halmstad?

Välkommen till HCC

I vår trivsamma lokal på Brogatan i centrala Halmstad erbjuder vi gemenskap och kreativitet tillsammans med andra företagare och entreprenörer. Låt inspirationen flöda och ta dina idéer och ditt företag till nästa nivå. 

 Om du kör i uppförsbacke så är det inte läge att sakta ner – Lägg i rätt växel och GASA!

Kontor & Konferensrum

Previous
Next
Mitt i centrala Halmstad hittar du HCC, det rymliga men även lilla centret där vi lätt kan hålla avstånd men ändå ha gemenskap. På HCC hyr du kontor och konferensrum till förmånligt pris.
Kontoren kan du hyra per dag/vecka eller månad, eller varför inte hyra ett alldeles eget kontor. Du kan också hyra konferens- och grupprum för egna event och möten. Vilken lösning du än väljer så ingår internet, gemensamma utrymmen, fika och samhörighet med inspirerande och kreativa medarbetare. 
Det finns många fördelar med att ha medarbetare, både för dig som individ men även för ditt företag. Förutom att det ger mer energi, skapar flöde och kreativitet så ökar även känslan av tillhörighet – vilket är A och O.  Så sitt inte ensam med dina tankar och idéer – växla upp ditt företag och förverkliga dina drömmar och visioner. 

Läs mer nedan om vilka möjligheter vi erbjuder. Kontakta oss för visning och kom in på en fika.

Kontor per dag/vecka

Våra inredda kontor kan du hyra per dag/vecka eller månad. Kontoren är bl.a inredda med skrivbord, fåtöljer och liten whiteboard där du kan visualisera idéer, mål och planer. Även perfekt för möten one-to-one. 

Pris från 300 kr/dag (ex moms).  

Vill du hyra mer frekvent så kan du även ställa din företagsadress till HCC. Hör av dig så kommer vi överens om det upplägg som passar bäst för dig och ditt företag.  

Eget kontor

Just nu har vi lediga kontor som välkomnar nya företagare och entreprenörer. 

Du inreder själv ditt kontor efter eget tycke och behov. Självklart hjälper vi till om du önskar det. Hyr du eget kontor ingår även konferens- och grupprum för egna möten och event.

Du kan ställa din företagsadress till HCC så fixar vi posthanteringen.  

Kaffe/te, smör, ost, mjölk och ibland även frukt ingår om du hyr eget kontor. 

Konferens- och grupprum

Vi har döpt våra konferens- och grupprum till Visionen, Inspirationen och Motivationen. Passande namn där idéer kan flöda och det är högt i tak för motivation och inspiration. 

Konferensrummen kan lätt möbleras i olika sittningar. Allt från konferensbord, skolsittning och biosittning, upp till 25 pers. Givetvis finns projektor, blädderblock och whiteboard. Miljön passar även utmärkt för dig som håller kurser och utbildningar på distans. 

Vi löser dina behov och gemensamt kommer vi fram till bästa upplägget för dig och ditt företag. 

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS

Skicka ett Meddelande

Läs mer om vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.