Hallands coacher & terapeuter
Erbjuder tre samtal - betala för två

dags för en förändring?

Coaching & samtalsterapi

Det är en märklig tid vi lever i just nu, men även en tid med möjlighet till reflektion och eftertanke. Kanske har du kommit till en punkt där du vill ha en förändring i ditt liv eller göra något som är bra ännu bättre. Eller behöver du hjälp att tydliggöra var du står för att komma vidare. 

Spelar ingen roll vad du har för tankar eller känslor, vem du är eller vad du vill förändra – våra professionella coacher och samtalsterapeuter hjälper dig att se och nå det du vill.

erbjudande augusti

Tre samtal - betala endast för två

Hallands coacher och samtalsterapeuter samarbetar och erbjuder ett paketpris under augusti. Kicka igång hösten med att prioritera dig själv eller ditt företag. Du betalar endast 2.300 kr. Erbjudandet gäller för dig som bokar i augusti. 

Vi arbetar digitalt, via telefon och har även möjlighet att träffas för ett personligt möte eller ta en ”walk and talk”. Kontakta någon av våra professionella coacher och samtalsterapeuter (via SMS) så kontaktar vi dig för bokning av tid.

Coacher & terapeuter

Kungsbacka

Susanne Stocklassa - Samtals-coachen

Stress & Friskvårdsterapeut med inriktning KBT,  NLP practitioner samt ConnectCoaching. Arbetar med coachande och stödjande samtal med dig i centrum. Skicka SMS till 073-639 19 84 så kontaktar jag dig för mer information och bokning. 

Varberg

Birgitta Frenzel - Vida coach & konsult

Diplomerad Professionell Coach (GA), cert NLP practitioner. Erbjuder coachande samtal där du lär om dig själv, utvecklas och hittar det som är viktigt för dig, just nu och framåt. Kontakta mig via SMS till 073-142 14 34 för mer information och bokning av tid.

Falkenberg/Halmstad

Jenni Olsson - TeamOn Education

Diplomerad ICF Coach, Mental rådgivare, Motiverade samtalscoach, Företagsutveckling- IHM Business Management och Coachande Ledarskap,  Idrott- Högskoleutbildning till Ridlärare/Ryttare. Jenni  arbetar utifrån ett motiverande och coachande förhållningssätt. Skicka SMS till 070-540 93 92 så kontaktar jag dig för mer information och bokning av tid. Jenni tar även emot klienter på Halmstad CoachCenter.

Halmstad

Lotta Uvenkrans - Halmstad Coachcenter

Certifierad Livscoach (KBT & ACT) och Certifierad NLP practitioner. Arbetar med coachande samtal för mental & personlig utveckling. Erbjuder även coachande och stödjande samtal till ungdomar. Skicka SMS till 076-053 65 13 så kontaktar jag dig för mer information och bokning av tid.

Linda Holmgren - Halmstad CoachCenter

Certifierad Livscoach och samtalsterapeut. Linda arbetar med coachande samtal för att nå mål, hitta balans i livet och personlig utveckling. Klienten har svaren och coachen frågorna. Erbjuder även stödsamtal till ungdomar. Kontaktas via sms till 073-353 10 86 för mer information och bokning av tid.

Anja Sönnerstedt - Halmstad CoachCenter

Certifierad Samtalsterapeut och arbetar enligt KBT -perspektiv och ACT- behandling. Legitimerad Sjuksköterska med specialistutbildning till Distriktssköterska och Diabetessjuksköterska samt Diplomerad MediYoga Instruktör. Samtalsterapi och stödsamtal inriktad mot KBT och arbetar även med kroppslig terapi i form av Medicinsk Yoga och meditation. Skicka SMS till 073 -433 05 83 för mer information och bokning av tid.

Catrin Johansson - Cjo Coaching

Prof. ICF Coach och Diplomerad Rehabiliteringskonsult med kognitiv inriktning sedan 2006. Arbetar med coachande samtal och grupputveckling samt erbjuder DISC beteendestil och drivkraftsanalyser för framgångsrik utveckling. Skicka SMS till 073-952 95 69 så kontaktar jag dig för för mer information och bokning av tid.

Marie Havemose - Bli medveten nu

Certifierad Ledarskap- & Motivationscoach, arbetar med coachande samtal och företagsutveckling. Skicka SMS till 070-717 11 88 så kontaktar jag dig för mer information och bokning av tid.

Maria Schill - Coaching & Friskvård = Hälsopromotion

Certifierad KBT/ACT coach, Diplomerad Hälsovägledare, Skogsbadsguide, Diplomerad Stresscoach, Diplomerad Qi-andningscoach och Diplomerad Meditationscoach. Samtalar även med ungdomar med målsmans underskrift. Kontakta mig via SMS 073-444 57 76 för mer information och bokning av tid .

Är du också coach eller terapeut i Halland och är intresserad av att samarbeta?  Välkommen att kontakta [email protected]

Välkommen att höra av dig

Kontakta Oss